Monday, September 03, 2007

my birthday

Posted by vivi at 9/03/2007 03:52:00 PM

Get free graphics at BlingyBlob.com!


yuppp this day is my birth day... going 30 bow...feel so spooky but also a pleasant too...serasa udh tuwir wakakakka...tapi nda merasa tuwir wakakakakka...god my lord thank u for everything in my single day you give it to me harus dengan apa aku membalas semua itu... u giving me peacefullness when i sad, when i lost, when i get in trouble, when everything not in the right way ... i promise i will be good to you abis sekarang masih bandel sih lord just stay with me i lav u more each day ... you are my hope ...IN THIS BIRTHDAY you give me a wonderful present ... i know u there lord...

buat semua sahabatku terima kasih atas ucapannya dari tadi pagi sampai sore ini without u all i'm nothing ... lav u all ... yg mau traktir ke solo duungggg :P

8 comments:

Mutiara on Monday, September 3, 2007 at 5:48:00 PM GMT+7 said...

Happy birthday for my beautiful virgo blogger mate! 30 is the new 17, enjoy it.

R.e.t.h on Monday, September 3, 2007 at 6:11:00 PM GMT+7 said...

Bahh..kalah deh thankyou note artis sekaliber oscar ;p

Cu ni sen drei kuai le ya! ^^

Z - i - l - k - o on Monday, September 3, 2007 at 6:32:00 PM GMT+7 said...

HAPPY BIRTHDAY yaa!! he3... :) Wish U All The Best... :D

Innuendo on Monday, September 3, 2007 at 10:44:00 PM GMT+7 said...

life begins at 30 lol

happy birthday !!! all the best

Patty on Tuesday, September 4, 2007 at 9:44:00 AM GMT+7 said...

HAPPY BIRTHDAY SIS !!
WISH THE BEST FOR U !!
GBU ALWAYS

Dewi on Tuesday, September 4, 2007 at 9:52:00 AM GMT+7 said...

HAPPY BIRTHDAY!!!! *lagi*

yahh.. gak dapet traktiran deh.... jaohhh... hiks

blue_cat on Tuesday, September 4, 2007 at 11:12:00 AM GMT+7 said...

hepi bertdeiii... ^o^
30 is just a number :)
nyang penting jiwa tetep muda..
cihuyy..
GBU

vivi on Wednesday, September 5, 2007 at 7:08:00 AM GMT+7 said...

TO MUTIARA : thank u muttt :D the new 17 wooaaahhhh can't wait ekekekke :D BTW cemut juga bentar lagi khaaannnnn ayooo ngakuuuu virgo gurl juga khannnnnn ????

TO DEVIL : kan gw seleb holiwut wekkkk!!! duhhh kagak ngarti gw bahasa apa tuhhh but makasih buat semuanya ya dear you're the best :D

TO ZILKO : thank u zil :D btw elo juga sama kan ma gw virgo juga ekekekek :D

TO DIAN : thank u darling :D iya sih katanya kaya gitu hihihi rada takut juga 30 bow :(

TO CIE PAT : thank u sistahhhh :D makasihhh yaaahhhhh mhoouuahhh

TO DEWO : thank u sistah kalo mau ke solo duungggg wkwkwkkw :D

TO CIE : tuwir yahhh :( hehehehhe rada takut tapi itulah hidup ya iyalah jiwa gw awet muda lagihhhh hahahha :P

 

Our New Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos