Sunday, April 29, 2007

godfather sound

Posted by vivi at 4/29/2007 03:19:00 AM
i've just change the music in my blog
remember old time ... i just want to say ...i love this song
dedicated to people who loves sad ending of the story

7 comments:

wkurniawan on Sunday, April 29, 2007 at 9:02:00 PM GMT+7 said...

I hate sad ending

Innuendo on Monday, April 30, 2007 at 12:07:00 AM GMT+7 said...

maap, aku mute-in. abisnya sedeeeeehhhhh musiknya

vivi on Monday, April 30, 2007 at 7:20:00 AM GMT+7 said...

TO WKU: it's mean you are funny :)

TO DIAN MERCURY : entar gw suruh si sanjaya yang nyanyi biar lucu :P

vivi on Monday, April 30, 2007 at 11:38:00 AM GMT+7 said...

TO ALL : lagunya udah gw ganti lagi jadi sountrack serial full house thank you for listening :)

vivi on Tuesday, May 1, 2007 at 11:39:00 AM GMT+7 said...

try to sign in :P

[ReTH] on Wednesday, May 2, 2007 at 1:05:00 PM GMT+7 said...

Koq aku ga pernah bisa dengerin sih lagunya..
ga ada suaranya bow
hening..
sunyi..
sepi...

vivi on Thursday, May 3, 2007 at 9:46:00 AM GMT+7 said...

gw juga kalo buka pake firefox kagak bisa denger nek blog laen nyang ada lagunya juga gitu kagak kedengeran kalo fire fox tapi kalo buka pake IE nah baru bisa kedengerang sound nya darling kenapa yah gw juga binun :(

 

Our New Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos