Tuesday, December 25, 2007

love or lust ?

Posted by vivi at 12/25/2007 09:19:00 PM


MOIST

You're feelin' in it
You're ticklin' it
You're swimming in it
You're gonna get it

I'm insatiable
And it's all your fault
So much lust involved
To get me off
My water falls

Your se*uality (breeds)
A storm inside of me (seas)
A touch is all I need
To make me scream
Obscenities

Every time you whisper
in my ear I get
aroused
You begin to slowly
unbutton my blouse
Ki**ing on my skin my
heart's racing now

I want you boy

Caught up in the waves of
passion up and down
Love the way you
movin?my body all around
Boy you 'bout to make
the rain come down

[ Chorus ]

Feel my rain come
Pouring soaking
Longing your lips
Baby ooh

You make it so moist
When my ocean's overflowing
Afterglowing
Take me oooh

You make me so moist

Orga*mic
Row it just like that
Hope you like drowning in it
You won't have a life jacket

My thirst is quenched
Ooh baby we're so drenched
Our body's rhythms are
So cataclysmic
Got me twisted

Feeling your anatomy
breaking me down
Suc*ing on my (mmm) with
ice in your mouth
Hurry and undress me
take me right now

I'm wet for you boy

Caught up in the waves of
passion up and down
Love the way you
movin?my body all around

Boy you know you make
the rain come down
You know how to make
my rain come down

[ Chorus ]

[ 4x ]

You're feelin' in it
You're ticklin' it
You're swimming in it
You're gonna get it
Moist


listen this song googling nyari lagu-lagu janet trus nemunya di you tube abis yg gratisan suseh nyari lagu ini males download yg pake sign up hahaha , this song damn!!! it's so se*y [maaf disini gw kasih tanda"*" takut kena badan sen*or ama IT kantor wkwkwk] lagu ini bikin gw tanda tanya is it love or lust ? kadarnya lebih banyak mana ya ... hmmm wonder .... just a big question inside my head ... lagunya enakkkkk so slow banget apalagi buat didenger kaya malem ini jam 10 kurang 5 menit hujan lagi hmmm makes me want to huahhhhaaaaaa pada ngeres deh pikirannya ... udah ah postingan ini khusus buat 17 tahun keatas hahahhahaha bubeyyyy mau boboooooo and dream it hihihi ;)


10 comments:

ichaAwe on Wednesday, December 26, 2007 at 12:46:00 AM GMT+7 said...

oh cuma buat 17 tahun keatas yah???
kabuuuurrr ah....eke kan masih ABG :D

mercuryfalling on Wednesday, December 26, 2007 at 2:39:00 AM GMT+7 said...

wah berpose gitu keren juga kali ya nek....langsung laki gue bawak parang

eh pertanyaannya apa td ? wkekekek

buderfly on Wednesday, December 26, 2007 at 7:57:00 AM GMT+7 said...

Nice song!
Salam kenal Vivi...

yanti on Wednesday, December 26, 2007 at 9:00:00 AM GMT+7 said...

wah.. ati2 loh bang haji rohim lewat bisa diberedel blog elo wkwkkwkwk

vivi on Wednesday, December 26, 2007 at 7:49:00 PM GMT+7 said...

TO ICHA : wkwkwkwk 21 tahun keatas malah nek :P

TO DIAN : iye nek keren buat private aja gw juga pengen hhahahhaha :lol:

halah ! love or lust kadarnya tuh lagu banyak mana ???? ayo jawabbbb!!! :P~

TO BUDERFLY : thank you... salam kenal juga

TO YANTI : oohhh si satria bergitar itu yah denger-denger die juga buka website nek wkwkwkkwkwk :P~

garda8 on Thursday, December 27, 2007 at 6:40:00 AM GMT+7 said...

enakkan lagun endless lovenya bo hhihihihii..jd inget Ruddy ex gw wakakakakakakkk..ANCURRRRR!!! :D

vivi on Thursday, December 27, 2007 at 8:55:00 PM GMT+7 said...

TO YULIA : wakakakak hayoooo jadi keingetan khannnn nanti bisa CLBK tuh [ cinta lama bersemi kembali ] :P

Z - i - l - k - o on Friday, December 28, 2007 at 8:42:00 AM GMT+7 said...

yah, buat 17 th ke atas, LOL

vivi on Friday, December 28, 2007 at 5:34:00 PM GMT+7 said...

TO ZILKO : 21 thn keatas zil elo blom boleh baca ekekekek :D kan baru 19 tahun :P :lol:

xuxu on Monday, December 31, 2007 at 2:18:00 PM GMT+7 said...

untung umur gua udah lewat batasnya..hahaha.
lagunya gitu amat ihhh...

 

Our New Life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos